Moje osobní zkušenost s živým kolagenem od Nezestárni.cz

Jmenuji se Eva Sojková, narodila jsem se 23. 7. 1954.

Mám mnoho klientů, kteří se ke mně vracejí 10, 15, dokonce i 30 let. Známe se spolu, STÁRNEME SPOLU a oni ví, že bych nikdy jejich důvěru nezklamala. A tak léta společně hledáme stále nové způsoby, jak při plném pracovním nasazení a maximálním psychickém vyčerpání oddálit nevyhnutelný proces stárnutí. Jak vypadat dobře, cítit se zdravě a odpočatě, a i v pokročilém věku zůstat soběstační.

A to je důvod, proč bych se s vámi ráda podělila o svoji první zkušenost s používáním omlazujícího a regeneračního ŽIVÉHO PŘÍRODNÍHO KOLAGENU INVENTIA FACE na obličej.

MOJE NERETUŠOVANÉ FOTOGRAFIE ZA POSLEDNÍCH JEDENÁCT LET

r.2005 (51 let), 2006, 2007, 2009, 2011, 2012, 2013 (59 let) 2014 (60 let) a 2015 (61 let) vás určitě přesvědčí, že pravidelné ošetření živým kolagenem JE ÚČINNÝM ŘEŠENÍM PRO KAŽDÝ TYP PLETI – bez plastických operací, bez injekcí, bez botoxu.

Na první fotografii jsem v den svých 51. narozenin a opravdu jsem se sebou udělala vše proto, abych vypadala dobře. To jsem ještě nepoužívala kolagen. Obličej je ochablý, znatelné "pytle" pod očima. Další foto je ze 16. 3. 2006, cca po 2,5 měsících používání kolagenu. Ukazuje, co dokáže kolagen během krátké doby s ochablou pletí a mimickými vráskami. Všechny moje fotografie za posledních téměř 11 let jsou náhodné momentky, nejsou retušované a nebyly pořízeny k reklamě kolagenu.  Přesto si myslím, že nepotřebují komentář.

Eva_2Eva Sojková zakladatelka Wellness klubu NEZESTARNI.CZEva Sojková zakladatelka  Wellness klubu NEZESTARNI.CZEva Sojková  zakladatelka Wellness klubu NEZESTARNI.CZ
23.7.2005 - 51let                    16.3.2006                     23.8.2007                    25.11.2009


28.7.2011                          27.7.2012                             12.1.2014 


27. 6. 2015 - Eva Sojková se synem Markem. Tuhle krásnou dovolenou jsem od něj dostala k 61. narozeninám  :-)

Živý kolagen FACE jsme měli s sebou, abychom se nespálili. Pravidelně jsme si ošetřovali vlasy kolagenovým šamponem a kondicionerem a moje odbarvené vlasy to přežily bez úhony :-)

Živý biologicky aktivní kolagen, který byl údajně největším epochálním objevem, jsem si po značném přesvědčování a s nedůvěrou koupila koncem roku 2005, abych už "měla klid" od paní, která mě viděla v televizním pořadu Áčko Pavlíny Volfové v roce 1997, kde byl i doc. MUDr. Měšťák CSc., ...mluvila něco o trojité šroubovici a chtěla, abych pana docenta s tímto kolagenem seznámila. Vůbec jsem netušila o čem mluví a ihned jsem po jejím odchodu lahvičku kolagenu "uklidila" do zrcadla v koupelně, aby tam zůstal navždy.

V té době jsem prožívala velmi těžké životní období. Měla jsem hodně stresů, chronickou únavu, málo spánku, stárla jsem před očima. Začaly mně padat vlasy, přibývaly vrásky, pytle pod očima a bolesti kloubů. Když jsem se viděla v zrcadle, ani se mi nechtělo jít do relaxačního studia, které jsem od roku 1991 provozovala. Byla jsem tam sama a večer jsem sotva stála na nohách.
Klientky mi již delší dobu říkaly, abych si odpočinula a něco se sebou dělala, protože vypadám strašně. Bylo mně 51 let, na krku menopauza – to opravdu není věk, kdy se na zdraví i v obličeji tohle všechno neprojeví. Na internetu jsem se dozvěděla, co to je trojitá šroubovice, a že kromě jiných faktorů i stres, nevyspání a menopauza jsou velkými ničiteli tělesného kolagenu. Opravdu „za minutu dvanáct“ jsem si vzpomněla na živý kolagen a NAPROSTO BEZ DŮVĚRY jsem ho šla "VYSVOBODIT" z jeho úkrytu.

Podle potřeby jsem si nanášela ráno a večer 2–3 stlačení pumpičky na vlhkou pokožku obličeje, očních víček, krku a dekoltu a na něj denní nebo noční krém.

Bylo opravdu vidět, že moje tělo má hlad po kolagenu a jak říkala jedna moje klientka, doslova ho nasávalo jako houbička, tak jako u ní. Cca za 4 dny se pokožka nasytila a na celý obličej mě stačila už jen 1 až 2 kapičky.

Kolagenový gel (o kterém říkala, že je kosmeceutikum a podle ní i taková domácí lékárnička na drobná poranění kůže) jsem si podle její rady poctivě vklepávala i do vlhké pokožky hlavy po umytí vlasů, na krvácející dásně, rozpraskané paty, křečové žíly, na bolestivé klouby, kolena a na zanícené šlachy pravé ruky, se kterou jsem se často léčila.

Asi po týdnu jsem si uvědomila, že akné, které mě poslední dobou trápilo, je méně nápadné a starší jizvičky jsou zredukované, některé vymizely. I široké póry u nosu mi připadaly menší. Také jsem si uvědomila, že mě již nekrvácejí dásně a i oteklá oční víčka, na která jsem si každé ráno přikládala mražené sáčky heřmánkového čaje, abych vůbec "prohlédla" - JSOU NENÁVRATNĚ PRYČ. I klientky mě již po 14 dnech říkaly, že vypadám velmi dobře a odpočatě a ptaly se co dělám. Nevěděla jsem, co jim na to odpovědět, protože jsem této změně zatím nechtěla dávat žádnou spojitost s kolagenem.

Překvapilo mě, že si mohu znovu číst večer u umělého osvětlení a oči mě již nepálí, neslzí, neřežou, písmenka nejsou rozmazaná. To i přesto, že jsem byla i nadále velmi stresovaná, vyčerpaná, unavená a nevyspalá. Asi po třech týdnech jsem se ve studiu jen letmo za "pochodu" zahlédla v zrcadle. Hodila jsem "zpátečku", zastavila jsem se a prohlížela si nevěřícně tvář, která se na mě dívala ze zrcadla. Viděla jsem vlastní mladistvou a odpočatou tvář, kde nebyly žádné stopy po stresu, únavě, ani pytle pod očima a výrazné vrásky u očí a kolem úst. Pouze po nich zůstaly nepatrné stopy. Povadlá a zašedlá pleť se rozjasnila a přirozeně se zpevnily kontury obličeje. Ochablá víčka mě již tolik „nepadala do očí“, byla hladší a namalovaná linka byla rovná.

Nechtěla jsem vůbec uvěřit tomu, co jakoby ze dne na den vidím v zrcadle, protože stresů a nevyspání ještě přibylo a já se cítila velmi unavená. Jen moje tvář vypovídala o pravém opaku.

Začátkem února se postupně začaly do mého studia vracet stálé klientky a nechtěly věřit tomu, jak vypadám skvěle a ptaly se co dělám. Některé se dokonce dotazovaly, jestli jsem nepodstoupila u pana docenta Měšťáka plastiku obličeje a krku. I já jsem byla z té nečekané proměny jako v Jiříkově vidění. Běhala jsem od rána do večera ve studiu bez bolesti jako už dlouho ne a nechtěla jsem tomu věřit. Každou chvíli jsem se ubezpečovala v zrcadle, že to, jak dobře vypadám a jak se cítím, ještě nezmizelo.

I to byl důvod, proč jsem na dotazy svých klientek i po 5 týdnech používání kolagenu zatím jen VELMI NESMĚLE říkala, že by moje proměna snad mohla mít souvislost s živým kolagenem....

Ještě jsem neměla odvahu nahlas říkat – JÁ TOMU OPRAVDU – ALE OPRAVDU – VĚŘÍM.

Od té doby uplynulo hodně času a k nám se se synem Markem dostávaly jako vzácné střípky další a další poznatky našich klientů při používání kolagenu, které jsme sledovali v rámci zkušebních programů. Ty nás natolik fascinovaly, že jsme ve spolupráci se Sdružením prevence civilizačních nemocí založili PRVNÍ BEZPLATNÉ KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ KOLAGENOVÉ CENTRUM V ČR. A to je důvod, proč se s vámi setkávám právě teď.

Je naprosto jisté, že péče o celé tělo nebyla nikdy tak rychlá, snadná a účinná jako s živým kolagenem. Pleť je oživená, vyhlazená, plná energie, jemná na dotek.

Pravidelná denní dávka živého, trojspirálního kolagenu Triple Helix Formula působí intenzivně do hloubky, regeneruje a ošetřuje pokožku. Vyživuje ji a chrání, zpevňuje a vypíná.
Tento hypoalergenní, biologicky aktivní, živý, přírodní kolagen bez konzervantů a parabenů je téměř identický s lidským kolagenem a stimuluje fibroblasty k produkci vlastního kolagenu, což je pro mě nejdůležitější.

DODÁVÁ TĚLU VŠE CO NEJVÍCE POTŘEBUJE A CO MU S VĚKEM NEJVÍCE UBÝVÁ – KVALITNÍ KOLAGEN

Tím se pokožka výrazně omlazuje, regeneruje, hydratuje, získává jas, vitalitu a znovu se obnovuje její elasticita, pevnost a pružnost.
Viditelné výsledky se nedostaví hned, někdo je vidí za měsíc, u někoho se začnou projevovat cca za 3 měsíce, ale to neznamená, že když v zrcadle nic nevidíte, nic se neděje. Tělo se nejdříve musí "zasytit" kolagenem a často usoudí, že vráska, kterou sledujeme, není pro něj nejdůležitější. Proto prosím, dejte čistému přírodnímu kolagenu čas, léta jste o něj přicházeli, a tak si nemůžete myslet, že ho za měsíc budete mít tolik jako za mlada.

Příroda je chytrá, léčí, uzdravuje, regeneruje a omlazuje pomalu, ale o to více je účinek dlouhodobější. A věřte, že pouze pravidelná a vytrvalá péče je korunována úspěchem. 

Myslím si, že nepřeženu, když na závěr zhodnotím účinky živého kolagenu jednou větou:

PLEŤ PRAVIDELNĚ OŠETŘOVANOU ŽIVÝM KOLAGENEM NEZASKOČÍ ČAS, ÚNAVA ANI STRESY

ZDE JSEM PRO VÁS ZPRACOVALA NÁVOD – PRAKTICKÉ RADY POUŽÍVÁNÍ KOLAGENU ZÍSKANÉ Z POZNATKŮ A ZKUŠENOSTÍ TĚCH, KTEŘÍ KOLAGEN POUŽÍVAJÍ - ZDE>>>

V nabídce jsou 3 druhy živého Přírodního kolagenu Inventia  – Triple Helix Formula – pravého originálu v novém  červeném balení a pod novými názvy FACE na obličej, BODY na tělo a HAIR&NAILS na vlasy a nehty stejných účinků. Liší se cenou a stupněm pigmentace. Proto lze na přechodnou dobu použít jeden druh kolagenu i na ostatní části těla.
100 % přírodní, hypoalergenní kolagen husté gelové konzistence se nanáší vždy na vlhkou až mokrou pleť a působí jako výborný nosič krémů a kosmetických masek.  Můžete ho používat i pod svoji oblíbenou kosmetiku a pod make-up. V synergii byla vědci Inventia navržena i omlazující a regenerační, bioaktivní kolagenová kosmetika jejíž základ tvoří trojspirální kolagen, stejně tak jako je tomu i u mimořádně účinných doplňků stravy.

Všechny kolagenové výrobky zaujímají významné postavení na žebříčku exkluzivních kosmetických značek díky světovému objevu živého kolagenu – tropokolagenu s neporušenou trojitou šroubovicí, která je charakteristická pouze pro živé organizmy.

 

Proto je na každém z výrobků logo  Triple Helix Formula

NATURAL COLLAGEN INVENTIA ANTI-AGE-COLLAGEN-GEL.


Názory, zkušenosti a hodnocení slavných uživatelů

Na téma trojspirálního hydrátu kolagenu – Přírodního kolagenu Inventia – přichází názory, hodnocení a doporučení z různých koutků světa i od slavných lidí a autorit. Představujeme několik z jejich výpovědí:

Ray Messier, ředitel Amway, Canada - "Závidím vám kolagen. Pro profesionály je to skutečný mezihvězdný raketoplán."

Julio Iglesias – španělský fotbalista a zpěvák – řekl při rozhovoru pro rádio v Gdaňsku - "V péči o pokožku nekriticky napodobuji manželku. V poslední době jsme oba okouzleni kolagenovým přípravkem, který nám zasílají z Vašeho rodného města"...

Dr. Stefan Dobrzyński, imunolog, Dr. Joanna Zarańska, dermatoložka - "Histologické výzkumy přesušené pokožky léčené hydrátem rybího kolagenu INVENTIA po 6 týdnech potvrdily výrazné zesílení pokožky a zvýšený podíl kolagenu v kožní tkáni o 50 % vyšší než v kontrolní skupině. V souvislosti s okolností, že jsme k léčbě použili přípravek, který není lékem, náš lékařský tým uznal tyto výsledky za nepravděpodobné. Proto jsme výzkum opakovali na dalších dvou skupinách, u nichž však výsledky byly velmi podobné..."

Dr. Radosław Rafalski - "Při léčbě následků lupénky jsem po dlouhá léta doporučoval mazání nemocí postižených míst salicylovou či steroidovou mastí, případně proderminem (kamenouhelným dehtem). Od nedávna používám propojenou terapii ozařování (UVB), která způsobuje zčervenání a na pokožku kolagen získávaný z kůží tolstolobika. Efekty mě přiměly k obnovení mé vědecké činnosti. Jsou skutečně nepopsatelné.

Dr. Michał Pelzer, primář nemocnice v Jeleniej Górze - "Nikdy jsem ve svém dlouhém životě nepodporoval reklamu žádného výrobku či léku. Kolagen si to však zasluhuje. Je opravdu skvělý!"

Mark Czyrzan z Ontaria, vedoucí několika obchodních řetězců, vlastník firmy Pro-Net International Inc. - "Stejně jako je jisté, že největší úspěch při distribuci zboží každodenního použití bude mít v nejbližší dekádě oblast wellness, stejně tak jsem osobně přesvědčen, že polský rybí kolagen je na celém světě nejlepším výrobkem z této branže.

Zenona Dufee spolumajitelka Polského rádia Chicago, doktorka filozofie a medicíny – hodnotí s hrdostí takto: "Je to nejlepší výrobek, jaký se ke mně z mé rodné země dostal. ..."


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.