Omlazující kosmetická sada s živým kolagenem

Dárková sada obsahuje: Kolagenový denní krém 50 ml, Kolagenový noční krém 50 ml, Kolagenové vitalizující mléko 100 ml , Kolagenové tonikum 125 ml, Živý Inventia FACE 30 ml.
Více informací

Prodej byl ukončen, ale můžete přejít na úvod nebo do e-shopu...


Chcete nakupovat se slevou? Přihlašte se nebo se nově zaregistrujte.
Pro tuto položku, nejsou žádné množstevní slevy.
Ukázka z našich recenzí
Milá paní Sojková.Kosmetiku od Vás kupujeme se sestrou sobě i naší skoro 70 leté mamince přibližně 6 let.Když si ten úplně první denní a noční krém s živým kolagenem koupila sestra, která je o několik let ...

Pravidla hodnocení produktů

  • Popis
  • Recenze (6)
  • Související zboží

Omlazující kosmetická sada s živým kolagenem 

 

1 – ŽIVÝ KOLAGEN INVENTIA® FACE – 30 ml


Nechcete předčasně zestárnout? Nechte působit „živý kolagen“ jako ochranný štít, který za vás bojuje proti vráskám, úbytku kolagenu a ztrátě pevnosti a hydratace pleti.

EXKLUZIVNÍ živý, 100% přírodní kolagen Inventia® FACE - na obličej a citlivé partie těla je určený k nadstandardnímu anti-age ošetření všech typů ženské a mužské pleti - mladé, zralé, unavené, stárnoucí, stresované, suché, ale i problematické a citlivé pokožky obličeje, krku, dekoltu a očního okolí. Kolagenový gel v podobě hydrátu viditelně zvyšuje hydrataci, oživuje, regeneruje, rozjasňuje a omlazuje pleť, vyhlazuje ji a vypíná, redukuje vrásky a dlouhodobě předchází vzniku nových.
Přírodní kolagen obnovuje hutnost, pružnost a pevnost pokožky, remodeluje kontury obličeje, zmírňuje ochabování pleti a posiluje její přirozenou ochrannou bariéru. Je vhodný i k ošetření velmi citlivé a alergicky reagující pokožky. Přispívá ke zklidnění pokožky při projevech akné, citlivé ekzematické pokožky, po nadměrném slunění i k péči o zjemnění zhojených jizev a sjednocení pigmentace.

Toto životadárné kosmeceutikum s klinicky ověřenými účinky okamžitě a při pravidelném používání dlouhodobě nastartuje v pleti omlazující, regenerační a stimulující procesy. Účinnost trojspirálního kolagenu nové generace se stimulátorem fibroblastových buněk tvořících kolagen posilují a podporují přirozeně obsažené peptidy a elastin.

3x filtrovaný, omlazující a regenerační přírodní kolagen Inventia® FACE je určený k nadstandardní domácí péči i k profesionálnímu ošetření v kosmetických salónech. Je vhodný i pro péči při regeneraci pokožky po různých zákrocích, např. v klinikách plastické chirurgie a estetické medicíny, dermatologických centrech apod. 100% přírodní, biologicky aktivní, čistý kolagen je hypoalergenní, dermatologicky testovaný, neobsahuje parabeny ani jiné konzervanty, je vhodný i pro alergiky.

Účinky

  • stimuluje tělo k produkci vlastního kolagenu
  • aktivně působí proti vráskám a dlouhodobě předchází vzniku nových
  • viditelně omlazuje, zlepšuje celkový vzhled pokožky, urychluje regeneraci
  • výrazně zlepšuje hydrataci, pevnost, pružnost, jemnost a elasticitu pokožky
  • zesvětluje tmavé skvrny, rozjasňuje a sjednocuje barevný tón pleti
  • má vyživující, zklidňující a revitalizující účinky, redukuje kožní nerovnosti
  • vytváří na pokožce ochranný film, který zabraňuje ztrátám vlhkosti

Aktivní složky a způsob použití

více ZDE>>>

2 – DENNÍ kolagenový krém INVENTIA – 50 ml


Zajistěte své pleti dokonalou denní péči pro nejlepší ochranu, mladistvou pevnost, pružnost a hydrataci. Jemnější než lehký dotyk motýlích křídel.

Hedvábně jemný, zvláčňující, intenzivně regenerující denní krém s protivráskovým efektem. Vhodný pro dokonalou hydrataci, výživu a omlazení všech typů pleti, zejména pleti vyčerpané, unavené, stresované nebo suché. 
Extra bohatá receptura krému s omlazujícím a regeneračním Přírodním kolagenem Inventia®, Matrixylem® 3000, olejem z brutnáku lékařského, sojadine, výtažkem z pupečníku asijského a s vitamíny garantuje dlouhodobě dokonalou hydrataci, výživu a viditelné omlazení pokožky. Panthenol a allantoin zklidňují podráždění pokožky. Po aplikaci krému je pokožka viditelně jemnější, hladší, pružnější, přirozeně rozjasněná a vrásky jsou méně zřetelné. 

Denní anti-age krém dlouhodobě předchází vzniku nových vrásek, zlepšuje výživu, hydrataci a pevnost pokožky, obnovuje její elasticitu a přirozený barevný tón a jas. Dochází k úbytku vrásek, drobných nepravidelností pleti, k intenzivnímu zpevnění kontur obličeje a obnovení jejich plnosti. Receptura bez parabenů.

Účinky

  • hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku
  • aktivně působí proti vráskám, zpevňuje kontury obličeje
  • viditelně rozjasňuje pokožku
  • zlepšuje pevnost, elasticitu a přirozený barevný tón pokožky

Aktivní složky a způsob použití

více ZDE>>>

3 – NOČNÍ kolagenový krém INVENTIA – 50 ml


Odměňte se a nechte působit noční krém jako ochranný štít, který chrání vaši pleť proti ztrátám pevnosti a vlhkosti. Probuďte se každé ráno mladší a krásnější.

Intenzivně regenerující, sametově hebký noční krém s výrazným protivráskovým efektem je vhodný pro všechny typy pleti, především pro stresovanou, suchou, unavenou a namáhanou pleť postrádající pevnost, svěžest a vitalitu. Účinně bojuje proti ztrátě pevnosti a hydratace, obnovuje strukturu buněk pokožky, zajišťuje její intenzivní regeneraci a výživu. 

Extra bohatá receptura s omlazujícím a regeneračním Přírodním kolagenem Inventia®, Matrixylem® 3000, elastinem, vitamíny, sojadine, výtažkem z pupečníku asijského garantuje skutečně intenzivní regeneraci pokožky a viditelné omlazení pokožky. Výtažek z meduňky lékařské navíc tonizuje pleť a reguluje produkci kožního mazu. Meduňka a panthenol nejen zklidňují podráždění, ale také snižují náchylnost pokožky k podráždění. 
Noční anti-age krém zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, dlouhodobě předchází vzniku nových vrásek, obnovuje pevnost a elasticitu pokožky. Viditelně redukuje počet i hloubku vrásek a zpevňuje ochablé kontury obličeje, krku a dekoltu. 
Po aplikaci krému je pokožka perfektně hydratovaná, pružnější, hladší, viditelně zářivější a jemnější. Má zdravý a svěží vzhled. Receptura bez parabenů.

Účinky

  • intenzivně regeneruje a vyživuje pokožku
  • obnovuje přirozenou pevnost a pružnost pokožky
  • aktivně působí proti vráskám, zpevňuje kontury a ochablé partie obličeje, krku a dekoltu
  • dodává pleti sametovou hebkost

Aktivní složky a způsob použití

více ZDE>>>

4 – KOLAGENOVÉ ZKLIDŇUJÍCÍ TONIKUM - 125 ml


Nechte svoji pleť znovu nadechnout – dopřejte jí zaslouženou denní dávku osvěžení, hydratace, tonizace, příjemného zklidnění a správného pH.

Velmi jemné kolagenové tonikum je vhodné pro všechny typy ženské i mužské pleti. Především pro pleť citlivou, náročnou i pleť se sklonem k podráždění, pupínkům a akné. Vhodné pro perfektní čištění, tonizaci, hydrataci a zklidnění i extra citlivé pleti se sklonem k zarudnutí a podráždění po čištění. Čistí a zmenšuje póry, redukuje množství kožního mazu. Neobsahuje alkohol ani jiné čisticí látky, které by mohly způsobit podráždění. Příjemně zklidní a osvěží i pokožku namáhanou během venkovních aktivit, sportu či po opalování, rovněž pleť vystavenou prašnému a zakouřenému prostředí.

VAktivní látky jako je omlazující a regenerační Přírodní kolagen Inventia®, glycerin, panthenol a výtažky z aloe a z ovoce noni napomáhají pokožce navrátit a udržet přirozenou hydrolipidovou rovnováhu a správné pH. Podílí se na dlouhodobém zlepšení hydratace, pevnosti a elasticity pokožky.

Dokonale připravuje pleť na následné použití kolagenu. Receptura bez parabenů.

Účinky

  • jemně čistí, osvěžuje, tonizuje a hydratuje
  • zklidňuje a dlouhodobě revitalizuje pokožku
  • zlepšuje pružnost, pevnost, sjednocuje barevný tón a jas pokožky
  • projasňuje stresovanou a ochablou pleť, sjednocuje barevný tón
  • obnovuje přirozené pH ochranného hydrolipidového filmu

Aktivní složky a způsob použití

více ZDE>>>

5 – KOLAGENOVÉ VITALIZUJÍCÍ MLÉKO - 100 ml


Pokud hledáte šetrné odličovací mléko, které si poradí s nečistotami i voděodolným make-upem, právě jste našli řešení.

Mimořádně jemné vitalizující mléko určené pro všechny typy pleti, především pro pleť citlivou a náročnou. Je vhodné pro šetrné odlíčení, čištění a dokonalou péči o pleť v jediném kroku. Důkladně čistí a odstraňuje všechny nečistoty i make-up. Dodává příjemný pocit zklidnění pokožky, mimořádnou výživu a hydrataci.

Bohatá receptura s omlazujícím a regeneračním Přírodním kolagenem Inventia® obsahuje celou řadu výtažků z bylin a aktivních látek jako jsou Matrixyl® 3000, Moist 24TM, olej z brutnáku lékařského, vitamin E, panthenol a výtažek z aloe. Synergické působení těchto látek reguluje funkci pokožky a mírní podráždění.

Mléko dlouhodobě obnovuje pevnost a elasticitu pokožky, redukuje hloubku vrásek, navrací pokožce přirozenou barvu a lesk. Pleť zůstává mladistvě svěží, čistá a připravená pro další kroky kosmetické péče. Receptura bez parabenů.

Účinky

  • účinně a velmi jemně čistí pleť od nečistot
  • zklidňuje, zvláčňuje a dlouhodobě hydratuje pokožku
  • revitalizuje pokožku, redukuje vrásky, zlepšuje pružnost a pevnost pleti
  • projasňuje stresovanou a ochablou pleť, sjednocuje barevný tón
  • je vhodné i pro velmi citlivou pleť

Aktivní složky a způsob použití

více ZDE>>>

INVENTIA® je držitelem těchto certifikátů:

ISO 9001:2015   |   ISO 22716:2007   |    ISO 22000:2018 

Milí zákazníci, po přihlášení na svůj účet můžete do této rubriky přidat svoji OSOBNÍ ZKUŠENOST nebo VLASTNÍ PŘÍBĚH k produktům, které jste si prokazatelně u nás zakoupili. Příspěvek uvidí v detailu produktu i ostatní zákazníci, kterým pomůžete při rozhodování. Děkujeme, že naše produkty hodnotíte. :-)
Recenze pro -

Zajímají vás pravidla zadávání a ověřování klientských recenzí hodnocených produktů.

.
Erika Č.
Ověřený zákazník

RECENZE: Inventia Omlazující kosmetická sada s živým kolagenem

Na mimické vrásky a zralou pleť i tělo potřebující péči - úžasné

Milá paní Sojková.
Kosmetiku od Vás kupujeme se sestrou sobě i naší skoro 70 leté mamince přibližně 6 let.
Když si ten úplně první denní a noční krém s živým kolagenem koupila sestra, která je o několik let mladší než já,nechápala jsem proč dá tolik peněz jen za krém,když má jen jemné mimické vrásky.
Recenze žen mi přišly tak upřímně nadšené, že jsme oba koupily i mamince a ta uznala ještě dříve než je vypoužívala,že pleť je vypnutější,doslova podle nás vzhled mladistvější. Největší rozdíl byl po týdnech užívání mezi obličejem a krkem s dekoltem,který nekrémovala,aby krém vydržel déle.Jako kdyby krk nebyl náš a nezasloužil si péči:)
Ale živý kolagen Face nás všechny dostal,nám se osvědčilo používat ho na noc a kombinace živého kolagenu + krémů je za mě, na mimické vrásky a zralou pleť potřebující péči,zázračná.
Udělala jsem si radost a objednala si celou sadu.V té době jsem prožívala ve svém osobním životě mnoho změn a to se projevilo i na mé unavené pleti + kombinace rychlého zhubnutí tomu nepřidalo.Upřímně musím říct, že i cena mě a mamku donutila konečně něco používat opravdu pravidelně a já se těšila i z toho,že dělám něco konečně pro sebe a nemyslím jen na ostatní.
Úžasný je za mě i zázračný kolagenový kelímek na rty.Dcera trpí na popraskané rty,stačí na noc natřít a ráno je má téměř zhojené.
Já používám posilující lesk ráda, rty mi vždy lehce chvíli mravenčí - to je asi ten push-up efekt a nejednou se mi stalo, že se mě někdo zeptal zda jsem si nenechala "napíchat" rty:)
Mohla bych vychválit opravdu vše,jak šampon s kondicionérem,kdy moje jemné a ne moc husté vlasy působí,že mají hezký objem, či krém na ruce, který jsem si oblíbila hlavně na kolena a lokty, od té doby je nemám vysušené.
Téměř závislost mám na kolagenovém spreji- živé vodě na obličej,používám hlavně v letních měsících,i po nalíčení.
Děkuji za Váš telefonát a doporučení tabletek na klouby Invita Plus Q10 pro tatínka,který je začal po operaci kyčle nedávno užívat...jak veliké bylo překvapení,když jste jako dárek Invitu poslala i mně:) z celého srdce Vám děkuji.
Jednou před lety jsem tyto tabletky 3 měsíce užívala a cítila výraznou úlevu,mám vyhřezlé plotýnky,bolesti beder asi 25 let neustále,do toho pracuji 20 let jako jipová chirurgická sestra a tehdy konečně v noci spala bez bolestí a cítila díky kolagenu velkou úlevu.
Dnes to jsou tři týdny co užívám Invitu Plus Q10 denně 2tbl i já a můžu upřímně říct,že začínám být bez bolestí! Omezení je,ale funguje se mi mnohem lépe a opět v noci spím,bez tichého naříkání při otáčení se.Teším se jak se budu cítit za 3 měsíce po dobrání.
Paní Sojková,Vám i synovi velké díky za nás všechny,ke kterým máte tak lidský a osobní přístup.Díky i za dárky zdarma,které k objednávce nabízíte.
Se srdečným pozdravem
E.Černá,Hradec Králové

Vlaďka Vyk.

Inventia Kolagenová regenerační kosmetická SADA - Triple Helix Formula
Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná.

- Vážená paní Sojková,
chci se podělit o první zkušenost s kolagenovou kosmetikou od Inventie, kterou jsem měla v kosmetickém salonu v Luhačovicích u pí. Stružkové. Pí. Stružková mě podrobně informovala jak živý kolagen a kosmetiku používat. Po ošetření kolagenem Face jsem nejvíce cítila úlevu v očích, přestaly pálit a svědět a pleť byla úžasná. Proto jsem se zaregistrovala a udělala hned první objednávku kolagenových výrobků se slevou. Věřím, že udělám s kolagenem další pokroky na mém těle, ale i duši.
Přeji Vám radostné dny. Vlaďka Frýdek Místek
Hedvika kočová

Inventia Kolagenová regenerační kosmetická SADA - Triple Helix Formula
Super přípravek - živý kolagen FACE a kosmetika Inventia

- Dobrý den milé dámy,

tento kolagen používám již několik let. Je mi 49 let, vždy jsem měla problémy jaký správný krém si vybrat. pak jsem u své manikérky "narazila" na tento zázrak. Vždy mi vykouzlí takový potutelný úsměv na propagované výrobky komerčního charakteru, které deklarují 100% kolagen v daném výrobku. Není to pravda. 100% spokojenost pouze s tímto výrobkem. Při objednání jsem navíc dostala vzorky dalších krémů. V momentě, kdy nanesu denní krém, okamžitě cítím, jak si pokožka v obličeji "vrní". Naprosto okamžité dodání, komunikace skvělá. Gratuluji a přeji hodně tak spokojených zákaznic. Vše dobré a příjemný den.

S úctou Hedvika Kočová
Zuzana

Inventia Kolagenová regenerační kosmetická SADA - Triple Helix Formula
Investici do zdraví a vzhledu nepovažuji za zbytečnou.

- Mohu pouze doporučit všem, kteří chtějí stárnout pomaleji, mají se rádi a investice do zdraví a vzhledu nepovažují za zbytečné. Kvalitní kolagenové výrobky, které se v této kvalitě jinde koupit nedají.

Navíc příjemná komunikace

profesionální, ale přitom důvěryhodný a přátelský přístup. Zuzana (H 100%)
Iva Jindřichův Hradec

Inventia Kolagenová regenerační kosmetická SADA - Triple Helix Formula
Přestala jsem utrácet za oblečení a šetřím na kolagen

- Dobrý den, živý kolagen, kolagenovou kosmetiku a kapsle používám již téměř rok a jsem nadšená. Vyzkoušela jsem spoustu kosmetiky a podotýkám drahé kosmetiky, ale vím, že už budu kupovat pouze od značky Inventia a na Nezestárni - jsem z jejich výrobků nadšená a mám jistotu pravého originálu !! Přestala jsem utrácet za oblečení a šetřím na kolagen. Z vlastni zkušenosti mohu doporučit kolagen face, kolagen kapsle, denní a noční krém, oční elixír. Vynikající je i šampon a kondicionér a kolagen na vlasy a nehty - ten používám na celé tělo a je super. Jsem rada, že jsem výrobky s živým kolagenem od Inventie objevila. Objednávám telefonicky se slevou a paní Sojkova je úžasná žena, která vždycky poradí a ještě dodá člověku energii. Iva
Vlaďka B.

Inventia Kolagenová regenerační kosmetická SADA - Triple Helix Formula
Také já jsem to chtěla po dvou měsících s kolagenem vzdát

- Dobrý den paní Sojková,
musím zareagovat na předchozí příspěvek o kolagenu. Chtěla bych se s Vašimi klientkami podělit o svoji zkušenost s živým kolagenem Face na obličej. Ale ani já jsem ze začátku nebyla spokojená. Proto Vám nejdřív chci poděkovat za Váš přístup a trpělivost se kterou dokážete všechno vysvětlit a hledáte příčiny.. Teď mohu zpětně prohlásit, že po roce mám s živým kolagenem Face jen ty nejlepší zkušenosti. I když se musím přiznat, že jsem to již chtěla po dvou měsících vzdát. Jsem ráda, že jsem Vám zavolala, protože jste mě vysvětlila, že při mém způsobu života plného stresu a únavy si tělo velmi rychle spotřebovává můj zbytkový kolagen, který ještě v těle mám a proto musím být hodně trpělivá, než se dostaví první výsledky. Moje pleť je mladistvá, svěží, projasněná a i hodně hluboké vrásky jsou jakoby vyžehlené (a to ještě nemám žehličku). Hodně mě kolagen pomohl i v létě. Na Vaši radu jsem si ho dávala na obličej před opalováním a vůbec jsem se nespálila. Poprvé v životě jsem se nevrátila z dovolené s vysušenou a vrásčitou pletí. Během léta jsem spotřebovala i 3 zeštíhlující séra. Ne že bych zhubla, ale měla jsem na "zadečku" trošku celulitidu a tak jsem si tam dávala kolagen na vlasy a nehty (jak jste mě poradila, abych ušetřila) a teprve potom sérum a pokožka se opravdu zpevnila a vyhladila. Zamilovala jsem si i tu nádhernou vůni cappuccina. Nakonec jsem se rozhodla a objednala jsem si k narozeninám celou kosmetickou sadu - denní a noční krém, tonikum, peeling a vitalizující mléko. Pro mě to je trefa do černého. Ještě mám skvělou zkušenost s kolagenovými kapslemi, ale je to krátká doba a tak si s hodnocením ještě počkám jestli to není placebo.

Dotaz na prodejce

security picturesecurity picture

Odeslat odkaz známému

security picturesecurity picture

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.