Hubněte do krásy a kondice s živým kolagenem nové generace - ZDRAVÍ

 

Blíží se nový rok a s ním i nová předsevzetí. Nejčastější je odhodlání zhubnout. Ale jak si zachovat elasticitu kůže i při větším váhovém úbytku, pokud už máme svůj věk?

O radu jsme požádali Evu Sojkovou (*1954) zakladatelku
poradenského kolagenového centra Wellness klubu
NEZESTÁRNI.CZ, která se v rámci zkušebních programů dlouhá
léta zabývá účinky různých druhů kolagenů. 

Ano, zhubnout se dá do krásné a pevné pokožky s minimem povislé kůže v každém věku.

Určitě to všichni známe. Když jsme se pokoušeli zhubnout v nějakých 18.– 25. letech, bylo to mnohem snazší. Kůže se i při větším váhovém úbytku vrátila do původního stavu a my jsme byli okouzleni z krásné postavy. Naše kůže měla v té době dostatek kolagenu a elastinu a rychle se vrátila do původního stavu.

Bohužel s přibývajícím věkem a stresem se nám snižuje kvalita a množství tělesného kolagenu a elastinu. U žen v menopauze se téměř nevytváří. Proto bývá velkým rozčarováním, když se rozhodneme zhubnout po porodu nebo cca kolem 30–45 let. I když dodržujeme pravidla dietního programu a zdravého životního stylu, hodně zhubneme, radost se ve většině případů nekoná. Naopak přijde jedno velké zklamání. U žen ve věku 50–60 let a více dochází až k fatálnímu zklamání.

Tím, že se nám snižuje tvorba vlastního kolagenu, snižuje se i elasticita kůže. Ta začíná být povislá a když zhubneme na vytouženou váhu, nemusíme být se svou postavou spokojeni. Stále častěji se na mě obracejí klienti, kteří po větším váhovém úbytku hledají pomoc. Kontury obličeje mají povislé, prohloubily se vrásky, na podbradku visí kůže, dekolt je ochablý, prsa si mohou rolovat do podprsenky, na pažích plandá kůže a o přebytečné kůži na břiše a nad koleny ani nemluvím.

Je to o to smutnější, protože žijeme v době, kdy se dá za pomoci různých diet a kvalifikovaných dietologů zhubnout do krásné pokožky s minimem povislé kůže a zbytečných vrásek. Stačí podpořit své tělo při hubnoucím programu stimulačními procesy pomocí hydrátu živého kolagenu nové generace, a to i v případě, že by to mělo být „last minute“, protože nikdy není pozdě začít. A lepší je začít pozdě než později a později než nikdy. To samozřejmě platí nejen pro ženy, ale i pro muže.

Některé věci by měly být v souladu, proto je důležité vědět, že není kolagen jako kolagen.

Léta se zabývám účinky různých kolagenů a spolupracuji s předními odborníky. I oni byli fascinováni, když jsem jim vysvětlila průběh „ZROZENÍ ZÁZRAKU JMÉNEM ŽIVÝ KOLAGEN“.

Překvapilo je, že živý kolagen nemůže být žádný z hydrolyzovaných kolagenů, jak nás někteří prodejci uvádějí v omyl.

Posuďte sami – hydrolyzované kolageny se vyrábí z kostí, kůží a pojivových tkání dobytka nebo z odřezků při zpracování sladkovodních a mořských ryb. Tato nejlevnější surovina se mletím a drcením homogenizuje na pastu, zbavuje přebytečného tuku a nečistot a zpracovává se procesem hydrolýzy, případně enzymatického štěpení.

Jinak je tomu u hydrátu kolagenu...

Pouhá vstupní surovina má cenu zlata a její získání je velmi náročné. Bílkovinový komplex kolagenových kapslí řady Invita tvoří biologicky aktivní lyofilizovaný kolagen z kůží tolstolobika. Chová se v eko prostředí a eko rybnících patřících mezi jedny z nejlepších v rámci EU. Krmí se výhradně speciální nízkotučnou a vegetariánskou stravou bez bílkovin, které by zahubily citlivou živou strukturu kolagenu.

Potom následuje další zdlouhavý a nákladný proces nutný k tomu, aby se už v zárodku nezničila velmi křehká a citlivá živá struktura trojité šroubovice. K výrobě hydrátu kolagenu se nepoužívají odpadní suroviny jako šupiny, ploutve, hlavy a kosti, které se umelou. Naopak každá kůže musí být ručně očištěna skleněnými nástroji, zbavena šupin, ploutví a dalších nečistot. Očištěné kůže prochází laboratorní kontrolou třech na sobě nezávislých laboratoří na výskyt těžkých kovů a toxických látek. Pokud by se v kůžích vyskytla sebemenší částečka těžkých kovů, došlo by při zpracování nativního hydrátu přírodního kolagenu k zahubení živé struktury trojité šroubovice. To je také jeden z důvodů, proč se živý kolagen nevyrábí z mořských ryb. Prověřené kůže se ručně nařežou na úzké proužky a třídí podle pigmentace (světlá, tmavší, nejtmavší). Pak následuje nejnáročnější ruční práce. Z každého proužku kůže se opatrně odstraňuje skleněnými nástroji tuková vrstva, pod kterou se obnaží živé, aktivní fibroblasty – buňky rodící kolagen. Ty se v největší rychlosti vkládají do skleněných baněk s přírodní kyselinou mléčnou, kde několik měsíců probíhá ničím neurychlitelný a velmi nákladný proces zrodu živého, nativního a skutečně přírodního kolagenu. Zpracovává se za nejpřísnějších podmínek certifikace GMP speciální technologií Triple Helix Formula. Takto hydratovaný kolagen je ve třířadé formě a udržuje si seskupení 3- helisy.

Následně se tento kolagenový klenot filtruje a stáčí podle pigmentace do skleněných lahviček. Světlý FACE na omlazení obličeje, tmavší na tělo a nejtmavší na vlasy a nehty. A právě z tohoto živého, hypoalergenního, biologicky aktivního hydrátu kolagenu se zpracovává procesem lyofilizace i sypký prášek, který tvoří základní a mimořádně účinnou látku kolagenových kapslích INVITA SKIN BEAUTY a INVITA ACTIVE s vysokou vstřebatelností mikropeptidů.

Výživoví poradci se v poslední době stále více zajímají o význam tohoto kolagenu při snižování nadváhy komplexem z volných aminokyselin, při kterém se nehubne jen ze svalů, ale i z tuků. Navíc si tělo udrží po celou dobu energii a chuť k pohybu, který se často ztrácí při nízkokalorické dietě. Pochvalují si, že při této suplementaci bývá ve většině případů vzhled pokožky i hybnost kloubů během hubnutí dokonce lepší než před zahájením programu.

Živý kolagen nové generace s přirozeně obsaženými peptidy a elastinem vznikl po 14letém výzkumu a doslova přepsal historické dějiny tradiční výroby hydrolyzovaných kolagenů, když nastartoval výrobu hydrátu kolagenu technologií Triple Helix Formula.

„Překvapivé výsledky přináší nejen v oblasti krásy, ale i regenerace,“ říká významný plastický chirurg a celoživotní sportovec doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc.

Živý kolagen má vědecky potvrzené účinky na rychlost obnovy a kvalitu tvorby vlastního kolagenu v tkáních. Dokáže obohatit mezibuněčnou tkáň ve všech vrstvách pokožky o cenné aminokyseliny. Pokožce, vlasům, nehtům i pojivovým tkáním navrací potřebnou pružnost a elasticitu. Přední odborníci ho nazývají BÍLKOVINOU MLÁDÍ PRO TŘETÍ TISÍCILETÍ.

Metodou Triple Helix Formula se podařilo vědcům INVENTIA® posunout hydrát nativního přírodního kolagenu mezi špičku v segmentu anti-age přípravků.

Chcete přirozeně omládnout nebo i zhubnout pár kil?

Vyzkoušejte Přírodní kolagen Inventia FACE na omlazení a zpevnění kontur obličeje, krku, podbradku a dekoltu. Nanáší se na pleť před použitím vlastní kosmetiky, tak se nemusíte vzdát své oblíbené kosmetické značky. V nabídce 50, 100 a 200 ml.

Chcete se cítit a vypadat dobře? Plánujete i zhubnout?

Podpořte kolagenové stimulační procesy vnitřním používáním doplňku stravy Invita Skin Beauty Plus Q10, kde je nově téměř o 100 % více lyofilizovaného hydrátu kolagenu pro udržení krásné a pevné pokožky, pojivových tkání, pružného těla a zdravých vlasů a nehtů. Dodává buňkám, které mají za úkol tvořit a regenerovat tělesný kolagen nejdůležitější peptidy, volné aminokyseliny a hydroxylové aminokyseliny. Bonus navíc je, že obsahuje mořské řasy, které mají příznivý vliv na buněčný metabolismus a proces štěpení tuků.

Objevte i vy blahodárné účinky živého kolagenu a vyzkoušejte si ho na vlastní kůži. 


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.