Nenechte svoji krásu předčasně uvadnout - vyzkoušejte živý kolagen - Katka

„Krása a zdraví je nedoceněný dar, ze kterého den ze dne platíme čím dál tím větší daň. Jen na nás záleží, jak ta daň bude vysoká. Proto bychom si ho měli hýčkat jako nejvzácnější květinu a nenechat svoji krásu ani tělo předčasně uvadnout“ říká Eva Sojková (*1954), zakladatelka poradenského kolagenového centra Wellness klubu Nezestárni.cz a dodává:

„…tak jako květina potřebuje ke svému životu vodu, aby neuvadla, tak naše tělo potřebuje ke svému životu kolagen. Je to nejdůležitější bílkovina života a drží naše tělo pohromadě. Bez kolagenu by na světě nikdy nevznikl život, a proto ho naše tělo potřebuje stejně jako vzduch. Proto bychom nikdy neměli podcenit množství a kvalitu tělesného kolagenu, který ovlivňuje nejen rychlost a stárnutí organizmu, ale ovlivňuje i délku a kvalitu našeho života. Rozhoduje o stavu našich kostí, kloubů a pojivových tkání. Hraje důležitou úlohu v kvalitě našich cév a určování cévního věku. Vypovídá i o biologickém věku celého těla, který se vůbec nemusí shodovat s naším skutečným věkem.

Neměli bychom vnímat kolagen pouze jako přípravek chránící tvář před vráskami, ale vidět ho ve všech souvislostech. Rozhoduje nejen o stavu našich kostí, kloubů a pojivových tkání, ale hraje důležitou úlohu v kvalitě našich cév a určování cévního věku. Bohužel kolagen nám nebyl dán na vždy. Proto bychom s přibývajícím věkem a stresem rozhodně neměli ponechat stav a kvalitu tělesného kolagenu náhodě.“

Novinkou, která okouzlila svět anti-age kosmetiky a kolagenových doplňků stravy je živý kolagen nové generace v podobě hydrátu, který vznikl po 14letém výzkumu.

Je vyrobený speciální technologií – Triple Helix Formula, díky které se podařilo vědcům INVENTIA® posunout hydrát nativního přírodního kolagenu mezi absolutní špičku v segmentu anti-age přípravků. Má vědecky potvrzené účinky na rychlost obnovy a kvalitu tvorby vlastního kolagenu v tkáních. Přední odborníci ho nazývají bílkovinou mládí pro třetího tisíciletí.

„Živý kolagen přináší překvapivé výsledky nejen v oblasti krásy, ale i regenerace“, říká na základě osobní zkušenosti významný plastický chirurg a celoživotní sportovec doc. MUDr. Jan Měšták CSc.

Hydrát kolagenu nelze zaměňovat s běžně známými hydrolyzovanými kolageny. Obsahuje celé molekuly kolagenu trojitého helixu – superspirály, která si i léta po uložení do skleněné lahvičky dlouhodobě zachovává biologickou aktivitu a živou strukturu trojité šroubovice.

Minutová anti-age péče s živým kolagenem nebyla nikdy tak jednoduchá

Omlazující a regenerační Přírodní kolagen Inventia® FACE na obličej má gelovou konzistenci. Nanáší se na vlhkou pleť vždy před použitím vlastní kosmetiky nebo make-upu, tak se nemusíte vzdát své oblíbené kosmetické značky. Je vhodný k ošetření všech typů pleti – mladé, zralé, unavené, stárnoucí i stresované. Čistý, 100% přírodní, hypoalergenní, biologicky aktivní kolagen viditelně zvyšuje hydrataci, oživuje, regeneruje, rozjasňuje a přirozeně omlazuje pleť, vyhlazuje ji a vypíná, obnovuje elasticitu, redukuje vrásky a dlouhodobě předchází vzniku nových. Je určený k omlazení a zpevnění kontur obličeje, krku, podbradku a dekoltu, na ochabující oční víčka a jemnou kůži kolem očí a úst. Neobsahuje parabeny ani jiné konzervanty. V nabídce balení 50, 100 a 200 ml.

Stimulační procesy omlazení a regenerace můžete podpoříte i vnitřním používáním doplňku stravy - kolagenových kapslí INVITA SKIN BEAUTY nebo INVITA ACTIVE a rychleji se dostanete do kolagenové kondice.

Nechte se i vy okouzlit účinky živého kolagenu a vyzkoušejte si ho na vlastní kůži. Více a nákup na www.nezestarni.cz, tel.:  775 373 379


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.