Živý kolagen - ZDARMA MĚŘENÍ CÉVNÍHO VĚKU a Velikonoční sleva do 19.4 - nepřehlédněte !

  

Milí klienti,

Velikonoce jsou svátky setkávání a povídání s rodinou a přáteli. Proto si sežeňte dubnové číslo časopisu ESTETIKA a REVUE 50 PLUS a přečtěte si se svými přáteli rozdílné úhly pohledů na náš ŽIVÝ KOLAGEN, očima nezávislých odborníků.

 

Pokud si na www.nezestarni.cz do 19.4. uděláte libovolnou objednávku a do poznámky napíšete alespoň 1 název časopisu a číslo dvoustrany na které se o kolagenu píše, snížíme cenu Vaší objednávky o 200 Kč.

 

Nezapomeňte na čistý živý kolagen FACE. Připravte své tělo, kosti klouby i cévy do jarní kondice a podpořte ho vnitřním používání kolagenových kapslí - pro krásnou pleť a pružné tělo INVITA SKIN BEAUTY nebo na aktivní podporu svých kloubů INVITA ACTIVE. Nepodceňte k tvorbě kolagenu také dostatečný přísun 100 % přírodního vitaminu C PLUS a předejděte jarní únavě. Přečtěte si článek v MAXI magazínu pod názvem ŹIVÝ KOLAGEN A VITAMIN C PLUS - MATEŘSKÉ SPOJENÍ ZDE>>>  

Líbil se Vám článek, zapojte se s NEZESTÁRNI.CZ do celorepublikové mega akce a NECHTE SI ZDARMA ZMĚŘIT CÉVNÍ VĚK - telefonicky se můžete v místě svého bydliště objednat ZDE>>>

Dobrá rada: Měření trvá cca 10 minut. Snažte se, aby Vás před měřením nerozhodil nějaký stres nebo Vám někdo "nezvedl tlak." Snažte se pokud možno být v klidu, aby nebyly vaše výsledky zkreslené.   Eva Sojková :-)

Tím naše péče o vaše ZDRAVÍ, KRÁSU A VITALITU V KAŽDÉM VĚKU NEKONČÍ

Na zakázku jsme si u výrobce živého kolagenu nechali vyrobit dlouho očekávanou NOVINKU 03/2017, kterou jsme pro Vás 3 měsíce testovali Vitamin D3 + K2 + RYBÍ OLEJ
- mimořádně účinný 100% přírodní, s vysokým podílem vit. D3 = 1000% RHP  a  vit. K2 = 100% RHP doporučené denní dávky, navíc obohacený o vitamin A.
V žádném jiném přípravku nenajdete pohromadě tak vysoké množství účinných látek.

Bohužel jsme pro nečekaný zájem výživových poradců měli 3 denní výpadek v dodávce, ale již dnes jsme naskladnili dostatečné množství - balení obsahuje 60ks - 2 měsíční dávka - expirace do 10/18   VÍCE ZDE>>>


 
VYBÍREJTE I Z KATEGORIE V E-SHOPU
DNEŠNÍ AKCE - SLEVY,
KDE JSOU NEJPRODÁVANĚJŠÍ VÝROBKY A VÝHODNÉ BALÍČKY SE SLEVOU 6% - 29%
PO PŘIHLÁŠENÍ NA SVŮJ ÚČET NAKUPUJETE
SE SVOJI SLEVOU.

 

Najdete zde kromě jiných i nejprodávanější balíček INTENZIVNÍ KLOUBNÍ VÝŽIVA - INVITA ACTIVE tříměsíční péče o vaše klouby v akci 2 + 1 za 50% - v ceně 3 měsíčního balení 180 ks získáte 30 kapslí zdarma. min. expirace do 11/17.


Všechny akce trvají pouze do vyprodání zásob.

Živý kolagen nemusí být jen výsadou celebrit, dopřejte si ho i vy pro sebe i své blízké.

Neslibujeme zázraky, ale proč se znovu neradovat z posílené imunity,
viditelného omlazení obličeje a pokožky celého těla, nebo z aktivního pohybu
a užívat si život plnými doušky v každém věku.

Pokud jste zapomněli svoje přihlašovací údaje
nebo se jen nedostanete k počítači, můžete udělat objednávku telefonicky na
775 373 379 - rádi vám pomůžeme s výběrem i objednávkou.
 

 "Vše co děláme, děláme z lásky k lidem a k přírodě".

Eva Sojková a Marek Sojka, DiS. ml.   
 

  

 


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.