Dárky ke DNI MATEK a slevový kupon 200 Kč do 10. 5.

 

 

Milé klientky a milí klienti,

květen je měsíc lásky a 1. května bychom si neměli nechat ujít políbení pod rozkvetlou třešní, abychom předčasně neuvadli a rozkvetli do krásy:-)

NEZAPOMEŇTE

V neděli 8. května je nejkrásnější svátek v roce -  DEN MATEK

Je oslavou mateřství a věřte, že každá maminka si sní svůj tajný sen o mladistvé pleti, pružném těle i krásných vlasech, i když má svůj věk.

 

Poděkujte ji za výjimečnou lásku a péči, kterou vám věnovala a vyberte ji vysněný dárek, který by si sama nikdy nekoupila. Určitě ji potěšíte, protože Zdraví, Krása a Vitalita KVETE V KAŽDÉM VĚKU :-)

Prohlédněte si tipy na výjimečné dárky pro maminku,
která NECHCE PŘEDČASNĚ ZESTÁRNOUT. 

Původní cena:  1450 Kč
Výhodná cena:  1205 Kč

Ten by se jí hodil >>

Původní cena:  1450 Kč
Výhodná cena:  1205 Kč

Určitě ho uvítá >>

Navíc zasíláme SLEVOVÝ KUPON na 200 Kč s platností do 10.5.

Stačí jen zadat ve 3 kroku objednávky nad 2500 Kč kód:  MOJE MAMINKA 
a sleva se automaticky odečte...

Nakupovat a uplatnit kupon >>
 

Splňte své mamince sen o krásné pleti s minimem vrásek.
Darujte ji výjimečný balíček s anti-age kosmetikou s živým kolagenem

Nechte se opečovávat balíčkem snů s živým kolagenem FACE, ŽIVOU VODOU a pobavit své smysli BUBLINKOVOU MASKOU s aktivním kyslíkem, který na pleti lehce polechtává. Je to nejlepší omlazení a relax, který si můžete dopřát po náročném dni a i přes únavu vypadat mladší a krásnější.

Ten by jí potěšil >>

Dopřejte své pleti magické spojení omlazující a regenerační síly "DRAČÍHO" živého kolagenu a sametové jemnosti a lehkosti hypoalergenního OČNÍHO ELIXÍRU s živým kolagenem... balíček, který si spolu s ŽIVOU VODOU zamilujete a vaše pleť vám poděkuje při každém pohledu do zrcadla...

Ten jí udělá radost >>

Zamilujte se znovu do svých jemných rukou a sametových rtů lákajících k políbení. Nechte je omládnout a rozkvést do krásy.

Pro maminčino něžné pohlazení, pro ruce, které potřebují výjimečnou péči, viditelné omlazení a regeneraci...  Nemastí, nelepí, chrání ruce před dehydratací, popraskáním i častém mytí rukou a používání dezinfekcí. Neocenitelný při práci na zahrádce.

Právě to potřebuji >>

Pro zdravé, krásné, plné a hedvábně jemné rty, které přímo vybízí k jarnímu políbení pod rozkvetlou třešní.
Navíc chrání rty dospělých i dětí před škodlivými vlivy zimního i letního počasí. Brání jejich popraskání a  šupinatění, pomáhá při regeneraci prasklých koutků.

Ten se mi hodí >>

Nechte svou pleť i tělo omládnout a rozkvést do krásy a kondice nejen v květnu, ale i po celý rok.

INVITA ACTIVE - aktivní podpora pro klouby, vazy a šlachy k udržení aktivního pohybu bez výrazné bolesti. Na opotřebované a namáhané klouby, které potřebují vzpruhu, pro novou radost z pohybu i v pokročilém věku. Nejsilnější vitamin D3 na trhu - 7000 I.U., ovlivňuje více než 200 procesů v těle, je účinný při únavě, stresu, chřipce... podporuje zdraví, vitalitu a imunitu.

To se bude hodit >>

INVITA SKIN BEAUTY - širokospektrální buněčný aktivátor obohacený o vitamin E a koenzym Q10. Intenzivní výživa pro udržení dobré kolagenové kondice, krásné a pevné pokožky, pružného těla, ohebných kloubů a zdravých vlasů a nehtů. Navraťte svému tělu a kloubům pružnost, ohebnost a vitalitu. Čistý vitamin C PLUS na podporu zdraví, krásy a imunity, při únavě, stresu, chřipce...

To mě právě dochází >>
 

ZAJÍMAJÍ VÁS VŠECHNY VÝHODNÉ BALÍČKY A PRODUKTY, KTERÉ JSME NA DEN MATEK PŘIPRAVILI...

Ano, chci se podívat >>

Vyhodnocení VELIKONOČNÍ SOUTĚŽE o 1000 Kč poukaz.

Soutěžní zadání bylo jednoduché... 
Napište nám do 24. 4. 2022 na e-mail soutez@nezestarni.cz:

•  jaké produkty z e-shopu nezestarni.cz používáte  •  jak jste s nimi spokojeni
•  jaký produkt byste si přáli vyzkoušet

 

Do e-mailové soutěže se zapojilo nečekaně hodně soutěžících a úplně každému,
kdo se zapojil,
zasíláme jako poděkování za účast slevový kupon na 120 Kč.

Ze všech odpovědí jsme vybrali 3 výherce,
kteří od nás obdrží slevový kupon 1000 Kč.

Vzhledem k tomu, že odpovědi jsou velmi osobní a my chráníme soukromí našich klientů, neuvádíme celé příjmení... :-)

 

1.
Dobrý den paní Sojková,
zatím jsem oužívala z vámi prodávaných výrobků zlatou masku, kterou mi přítelkyně od syna darovala na Vánoce pod stromeček. Byla jsem se sadou 3 masek nadmíru spokojená, pleť byla krásně vyživená, napnutá a měla živou barvu. Pocit plnosti jsem pak měla ještě několik dnů po použití. Jednu masku ze sady jsem použila před svatbou dcery mého přítele minulý měsíc. Všichni mě chválili jak mladistvě vypadám :-D. Nyní jsem si z vašeho e-shopu objednala produkty na vlasy a na oční okolí. Těším se a věřím, že budu spokojená stejně jako se zlatou maskou. Přála bych si vyzkoušet ještě krémy se živým kolagénem na obličej - noční a denní, včetně séra E+A.

S pozdravem, Slavka K.

 

2.
Nejprve bych Vás chtěla pozdravit paní Sojková 

a poděkovat za přání duševní pohody.  Pocit harmonie těla, duše a mysli  je pro mě rozhodující. Nyní se nacházím v životní etapě, kdy stres si vybírá svou daň - kolagen. Splín… Dnes jsem se až zarazila, že moje poslední objednávka byla v den mých narozenin v roce 2020. Tak dávno. Zapomínám na sebe, díky starostem. 
Děkuji za kupón, který hned využiji na nákup. Nedám dopustit na oční krém, krémy na pleť a především kolagen. Jako dárek k nákupu si vždy vybírám lesk na rty, úžasný. Ráda bych vyzkoušela Kolagen s dračí krví. 

Přeji Vám a i Vašim nejbližším především pevné zdraví v tak nelehké době. 
S přáním hezkých dnů. Vlasta R.

 

3.
Dobrý den,

Na vašich webových stránkách nakupuju hlavně živý kolagen a nyní jsem zkušebně zakoupila živý kolagen s dračí krví. S oběma výrobky  jsem velmi spokojena ,myslím že mi dobře slouží a udržují moji pleť hladkou a bez vrásek. Přála bych si vyzkoušet kolagenový šampon na vlasy,v poslední době mi hodně padají.
Přeji vám mnoho úspěchů a spokojených zákazníků jako jsem já ,vaše výrobky jsou NEJ.
S přáním pěkného dne

Eva K.

 

Přejeme příjemné dny plné zdraví a dobré nálady :-)
Eva Sojková a Marek Sojka, DiS. ml. ♥

 

 

Sledujte nás na sociálních sítích a žádné novinky, tipy, zkušenosti, soutěže ani akce a slevové kupony vám neutečou. Podpořte naši snahu a příspěvky lajkujte, sdílejte, komentujte...

facebook
instagram

NEZESTÁRNI s.r.o.
Karla Tomana 823, 27204 Kladno 4
tel. +420 775 373 379

Tento e-mail je dle zákona obchodní sdělení. Dostáváte ho, protože jste si vytvořili účet,
nebo nakoupili na stránkách www.nezestarni.cz, www.kolagen-inventia.cz

Nechcete již nadále odebírat tyto e-maily? To nás mrzí. Odhlásit se můžete zde.

 

nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.