Začněte s živým kolagenem - ZDRAVÍ

 

„ …tak jako květina potřebuje ke svému životu vodu, aby neuvadla, tak naše tělo potřebuje ke svému životu kolagen. Je to nejdůležitější bílkovina života a drží naše tělo pohromadě. Bez kolagenu by na světě nikdy nevznikl život a proto ho naše tělo potřebuje stejně jako vzduch. Proto bychom nikdy neměli podcenit množství a kvalitu tělesného kolagenu, který ovlivňuje nejen rychlost a stárnutí organizmu, ale ovlivňuje i délku a kvalitu našeho života. Rozhoduje o stavu našich kostí, kloubů a pojivových tkání. Hraje důležitou úlohu v kvalitě našich cév a určování cévního věku. Vypovídá i o biologickém věku celého těla, který se vůbec nemusí shodovat s naším skutečným věkem," dodává Eva Sojková.

Neměli bychom vnímat kolagen pouze jako přípravek chránící tvář před vráskami, ale vidět ho ve všech souvislostech. Rozhoduje nejen o stavu našich kostí, kloubů a pojivových tkání, ale hraje důležitou úlohu v kvalitě našich cév a určování cévního věku. Bohužel kolagen nám nebyl dán na vždy. Proto bychom s přibývajícím věkem a stresem rozhodně neměli ponechat stav a kvalitu tělesného kolagenu náhodě.“

Novinkou, která okouzlila svět anti-age kosmetiky a kolagenových doplňků stravy je živý kolagen nové generace v podobě hydrátu, který vznikl po 14 letém výzkumu.Je vyrobený speciální technologií – Triple Helix Formula, díky které se podařilo vědcům INVENTIA® posunout hydrát nativního přírodního kolagenu mezi absolutní špičku v segmentu anti-age přípravků. Má vědecky potvrzené účinky na rychlost obnovy a kvalitu tvorby vlastního kolagenu v tkáních. Přední odborníci ho nazývají bílkovinou mládí pro třetího tisíciletí.

„Živý kolagen přináší překvapivé výsledky nejen v oblasti krásy, ale i regenerace“, říká na základě osobní zkušenosti významný plastický chirurg a celoživotní sportovec doc. MUDr. Jan Měšták CSc.

Hydrát kolagenu nelze zaměňovat s běžně známými hydrolyzovanými kolageny. Obsahuje celé molekuly kolagenu trojitého helixu – superspirály, která si i léta po uložení do skleněné lahvičky dlouhodobě zachovává biologickou aktivitu a živou strukturu trojité šroubovice.

Minutová anti-age péče s živým kolagenem nebyla nikdy tak jednoduchá

Omlazující a regenerační Přírodní kolagen Inventia® FACE na obličej má gelovou konzistenci. Nanáší se na vlhkou pleť vždy před použitím vlastní kosmetiky nebo make-upu, tak se nemusíte vzdát své oblíbené kosmetické značky. Je vhodný k ošetření všech typů pleti – mladé, zralé, unavené, stárnoucí i stresované.

Čistý, 100% přírodní, hypoalergenní, biologicky aktivní kolagen viditelně zvyšuje hydrataci, oživuje, regeneruje, rozjasňuje a přirozeně omlazuje pleť, vyhlazuje ji a vypíná, obnovuje elasticitu, redukuje vrásky a dlouhodobě předchází vzniku nových. Je určený k omlazení a zpevnění kontur obličeje, krku, podbradku a dekoltu, na ochabující oční víčka a jemnou kůži kolem očí a úst. Neobsahuje parabeny ani jiné konzervanty. V nabídce balení 50, 100 a 200 ml.

Stimulační procesy omlazení a regenerace můžete podpoříte i vnitřním používáním doplňku stravy - kolagenových kapslí INVITA SKIN BEAUTY nebo INVITA ACTIVE a rychleji se dostanete do kolagenové kondice.

Nechte se i vy okouzlit účinky originálního živého kolagenu a potěšte s ním sebe i své blízké.


nezestarni - telefon +420 775 373 379 nezestarni - email info@nezestarni.cz

Naším posláním je Zdraví, Krása a Vitalita v každém věku.

CZK | EUR

založit účet

přihlášení

PŘIHLÁŠENÍ REGISTROVANÉHO UŽIVATELE

triple helix formula

Všechny články a osobní zkušenosti klientů používajících produkty z naší nabídky mají pouze informativní charakter. V žádném případě nemohou nahradit lékařskou péči a neslouží k nahrazení rad nebo dokonce léků předepisovaných odbornými lékaři. Pro informace o svém zdravotním stavu a možnosti kombinace svých léků s produkty z naší nabídky se nejdříve poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Dle platné legislativy není web závaznou nabídkou.